Prijzen

Voor het seizoen vanaf 3 maart tot 6 november 2017 gelden de navolgende standaardtarieven:

Weekend  : €  300,-  *)
Midweek  : €  300,-  *)
Week  : €  600,-  *)

Let op: een opslag van 20% bovenop de standaardtarieven geldt voor het hoogseizoen. Het hoogseizoentarief is van toepassing in de periode van 7 juli tot 4 september en voor de meivakantie (21 april tot 8 mei), Paas- en Pinksterweekend (14 tot 17 april en 2 tot 5 juni.

Een opslag van 10% bovenop de standaardtarieven geldt voor het weekend van 5 mei, de midweek waarin Hemelvaart valt (25 mei) en de herfstvakantie (13 oktober tot en met 30 oktober).

Per boeking worden € 30,- administratiekosten in rekening gebracht. De administratiekosten plus 50% van de huurprijs moet binnen 14 dagen na bevestiging te worden voldaan. De resterende 50% van de huurprijs moet uiterlijk zes weken voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan. Indien een boeking korter dan zes weken voor de aankomstdatum wordt geboekt dan dient het hele huurbedrag plus de administratiekosten ineens te worden voldaan.

Een weekend begint op vrijdag en eindigt op maandag. Een midweek begint op maandag en eindigt op vrijdag. Een week begint op vrijdag of maandag en telt 7 overnachtingen.

Er kan alleen per weekend, midweek, we(e)k(en) of combinaties hiervan worden geboekt. Buiten het hoogseizoen zijn extra overnachtingen aansluitend aan een week, midweek of weekeind op aanvraag mogelijk. In de periode van 3 november tot 1 maart 2015 wordt de boot niet verhuurd.

In de periode van 7 november tot 1 maart wordt de boot niet verhuurd.

Voor het seizoen 2018 kunt u vanaf 1 februari 2018 weer informeren naar de mogelijkheden om te kunnen reserveren.

*) Op al onze boekingen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing. De prijzen voor de huur zijn exclusief € 30,00 administratiekosten, toeristenbelasting en exclusief een borg van € 250,00. De borgsom kunt u contant betalen bij aankomst en wordt na inspectie teruggegeven. Met het oog op calamiteiten, moeten wij weten welke gasten overnachten in de accommodatie. Daarom vragen wij van alle gasten de namen, adressen en telefoonnummers. Voorts vragen wij u ook de gegevens van een thuisblijver. Uw reservering is pas definitief indien en zodra wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen. De verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend voor administratieve doeleinden bewaard en worden nooit voor commerciële doeleinden door ons aan derden beschikbaar gesteld. In geval van calamiteiten zullen wij uw gegevens, indien nodig, uiteraard wel ter beschikking stellen van hulpdiensten.

Vaste-gastenkorting

Wij zien onze gasten graag terugkeren. Daarom bieden wij u als hoofdhuurder bij een tweede boeking een korting van 15%. Bij de aanvraag voor een reservering dient u uw naam en adresgegevens en de periode waarin u eerder op de boot verbleef te vermelden en zelf aan te geven dat u gebruik wenst te maken van de vaste-gastenkorting.

Huurperiode

De huurperiode start op de eerste dag vanaf 15.00 uur en eindigt op de laatste dag om 11.00 uur. De sleutel kunt u afhalen op de dag van aankomst tussen 15.00 tot 17.00 uur. Voor afwijkende tijden dient u ten minste een week voor aankomst per e-mail contact met ons op te nemen.

Vlonder

Er ligt nu één grote vlonder voor de woonboot (voorheen waren dat er twee). Bij de bouw is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van onze gasten. Er is slechts ten dele een railing geplaatst zodat vissers hun hengel goed kunnen plaatsen.

Afval

U verblijft op onze boot in een natuurgebied. Wij verzoeken u daarom geen afval te deponeren op het terrein en zwerfafval (ook als dat door anderen is achtergelaten) te verwijderen. U moet zelf zorgdragen voor het verwijderen van uw eigen afval (dat geldt zowel voor glaswerk als voor vuilniszakken of ander vuil). Afval wordt in dit buitengebied niet opgehaald. Indien u ondanks dit verzoek afval achterlaat zijn wij genoodzaakt hier hoge kosten voor in rekening te brengen.

Drinkwater

Op de boot is stromend water aanwezig maar dit is niet drinkbaar. Tegen vergoeding is drinkwater aanwezig in aparte containers.

Linnengoed

De (hoes)lakens, slopen, handdoeken en keukendoeken kunt u zelf meenemen of bij ons huren. Huurprijzen zijn op aanvraag. Als u gebruik wenst te maken van de verhuurservice van linnengoed dan verzoeken wij u ons dat vooraf te melden onder vermelding van de hoeveelheid.

Fietsen

Ook fietsen kunt u zelf meenemen of bij ons huren. Huurprijzen zijn op aanvraag. Als u gebruik wenst te maken van de verhuurservice van fietsen dan verzoeken wij u ons dat vooraf te melden onder vermelding van de hoeveelheid. Wij zorgen dan dat de fietsen bij aankomst voor u klaar staan.

Boekingen

Klik hier voor de boekingsvoorwaarden.
Klik hier voor veelgestelde vragen.
Voor beschikbaarheid kunt u ons mailen via emergo@vakantiewoonboot.nl.